Goedkope oldtimerverzekering; welke aanbieder is de goedkoopste?

Door | 27 augustus 2011

Als u uw oldtimerverzekering het goedkoopste wilt afsluiten dan komt het er in principe op neer dat u goed moet gaan zoeken. Dat is het sleutelwoord in zo een situatie. Bij een goedkope oldtimerverzekering die het goedkoopste is, denkt u gelijk natuurlijk aan premies en dat soort zaken. Dit is zeer zeker een belangrijk aspect, maar er zijn belangrijkere dingen. Daarmee bedoel ik te zeggen dat er voorwaarden zijn aan de verzekering die u afsluit. Ook zijn er vaak kortingen van pas, bijvoorbeeld als u bijvoorbeeld heel uw collectie oldtimers zou verzekeren. Andere verzekeringsmaatschappijen geven hier dus weer geen korting op. Dus om uw goedkope oldtimerverzekering het goedkoopste te krijgen moet u zeer intensief op kortingen letten.

Andere kortingen die u bijvoorbeeld kan krijgen is als u alleen in de zomer in uw oldtimer rijdt. Dan rijdt u niet in de winter, dus hoeft u minder premies te betalen. Zo kan u ook een goedkope oldtimerverzekering goedkoop afsluiten. Er zijn honderden verzekeringsmaatschappijen, wat ook betekent honderden verschillende aanbieders, die u allemaal willen verzekeren. U moet dus alleen op serieuze, en erkende verzekering sites gaan kijken. Sites die bijvoorbeeld erkend zijn door de FEHAC, of door andere oldtimerclubs. Dit zijn allemaal punten waarop u moet letten indien u uw oldtimerverzekering goedkoopste wilt afsluiten.

 

Goedkope oldtimerverzekering van AllSecur

Via deze website proberen wij u zo goed mogelijk te informeren waar u een goedkope oldtimerverzekering kunt afsluiten. Er zijn immers veel aanbieders op de markt. Neem bijvoorbeeld de aanbieder AllSecur. Deze aanbieder staat vrij goed aangeschreven op het internet. Door consumenten op de vergelijkingssite Independer is AllSecur zelfs uitgeroepen tot “Meest gekozen autoverzekering”.  Wilt u geheel vrijblijvend een premieberekening ontvangen van AllSecur?